L’empresa Torraspapel de Sant Joan Les Fonts vol reincorporar la majoria dels treballadors temporals, que han quedat fora en arribar els de la planta de Sarrià de Ter

Torraspapel de Sant Joan Les Fonts ja ha incorporat 18 dels 32 treballadors de la planta de Sarrià de Ter. Els nous operaris entren en substitució de persones que estaven contractades a través d’oficines de treball temporal. Els sindicats negocien amb la direcció la recuperació de la majoria d’aquests treballadors per reincorporar-los a l’empresa. Ho faran en substitució de persones que estan tramitant la seva prejubilació.

Torraspapel de Sant Joan Les Fonts ja ha incorporat 18 dels 32 treballadors de la planta de Sarrià de Ter. Els altres 16 treballadors de la planta de Sarrià s’incorporaran a la planta de Sant Joan les Fonts abans de final de mes. Els nous operaris de Sarrià entren en substitució de persones contractades a través d’oficines de treball temporal.

El comitè d’empresa treballa per recuperar la majoria dels treballadors que s’han quedat fora i incorporar-los a la plantilla. De moment, ja compten amb l’acord verbal de la direcció. L’empresa reincorporarà les persones que treballaven en oficines de treball temporal en substitució dels treballadors de 61 anys o majors que optin per la prejubilació. De moment ja han signat la prejubilació cinc dels treballadors. Tres més ho faran abans de final de gener.