El magazín ‘1món.cat’ s’emet aquest cap de setmana en directe des de la Fira de Sant Lluc d’Olot

El magazín ‘1món.cat’, que poden veure per Olot Televisió, s’emetrà aquest proper cap de setmana en directe des de la Fira de Sant Lluc. En una aposta inèdita per a les televisions locals, el programa recorre el territori amb vocació de descoberta i ganes de sorprendre els teleespectadors. Dirigit i presentat per la periodista Glòria Trullàs, cada edició posa el focus en una localitat o comarca, des d’on una televisió assumeix el 50% de la realització de l’espai, amb connexions amb el plató de La Xarxa.

L’espai s’emet en directe els dissabtes i els diumenges de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. ‘1món.cat‘ aprofitarà la celebració de la Fira de Sant Lluc per endinsar-se en les peculiaritats de la Garrotxa. Amb un equip ubicat a la plaça del rector Ferrer i amb el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, al capdavant. Pel magazín passaran responsables de les diferents fires que integren la Fira de Sant Lluc. També es mostrarà l’obra de diferents artistes, i actuacions, com la que protagonistarà, per exemple, el Gospel Cor Garrotxa.

x