La Fira d’Entitats d’Olot es transforma i s’obre al públic per esdevenir més atractiva

La membre de la Coordinadora d’entitats de discapacitats de la Garrotxa Sílvia Vilacoba ha estat aquest divendres al plató de Les Notícies per explicar el nou format amb què es presentarà la Fira d’Entitats 2014 aquest cap de setmana. L’esdeveniment deixa els estands per obrir-se al públic des de diferents espais a l’aire lliure.

Vilacoba ha explicat que la ubicació central d’aquesta edició serà la plaça Major d’Olot. En ella s’habilitaran diferents espais. El primer estarà destinat a demostracions públiques de les activitats de les diferents associacions participants (aquest any són una trentena d’entitats o coordinadores d’entitats). També s’hi trobarà l’espai tertúlia per a aquelles associacions que necessitin d’una interlocució directa per donar a conèixer la seva activitat. Finalment, hi haurà un espai taller per a aquelles activitats que necessiten d’una participació activa per part dels visitants.

Sílvia Vilcaoba ha explicat que el canvi de format ve motivat per intentar acostar-se més als ciutadans i que el missatge de les entitats arribi de manera més directa, sense la fredor d’un taulell o un tríptic explicatiu. La Fira d’Entitats tindrà lloc dissabte i diumenge durant tota la jornada, amb activitats que s’aniran succeint o oferint simultàniament, sense perjudicar-se entre elles. L’Hospici serà un altre dels espais que utilitzaran algunes de les entitats participants.