Ultimen els detalls del vestit del nou gegant de l’Associació d’Amics del tren Olot-Girona per presentar-lo diumenge a l’Hospici

El nou gegant ferroviari representant de l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona es presentarà diumenge a l’Hospici. Durant les últimes setmanes, diversos professionals s’han encarregat de vestir-lo i ja està gairebé a punt. Olot Televisió s’ha apropat a l’empresa Indumentària per a l’espectacle per veure com està quedant.

La visió impressionava només entrar per la porta de l’empresa Indumentària per a l’espectacle. El gegant de l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona ja està vestit, i només li queden alguns detalls. Han fet falta 15 metres de tela per cobrir els tres metres de figura. La roba ja està col·locada per lluir als carrers de la ciutat. Aquest matí Carles Soler ha rebut la visita d’un dels artistes encarregats de la confecció del gegant, Àngel Rigall, que ha quedat satisfet pel treball del modista. Al gegant només li queden els brodats de l’uniforme, que seran col·locats avui mateix. Amb aquests últims detalls, la figura estarà a punt per ser presentada diumenge a la tarda a l’Hospici d’Olot.

 

x