El bon temps i el fet que Sant Lluc hagi caigut en cap de setmana propicia milers de visites a la Fira del Dibuix

La Fira del Dibuix s’ha vist beneficiada aquest anys per dos factors. Un, la data. El 18 d’octubre ha coincidit amb dissabte i la fira pot integrar-se en les diverses activitats que se celebren pel cap de setmana al centre d’Olot. L’altre factor positiu ha estat el bon temps. El resultat han estat milers de visitants que durant tot el dia han pogut mirar, observar i fins i tot comprar algunes de les obres exposades.

La plaça Clarà d‘Olot ha estat freqüentada constantment per visitants amb motiu de la Fira del Dibuix. Aquest any un bon nombre d’artistes s’han animat a participar i mostrar les seves obres. Algunes entitats s’han animat a participar per primera vegada de l’esdeveniment per recollir fons i organitzar activitats futures. És el cas de l’escola Joan XXIII. Grups d’artistes han aprofitat l’atracció de la Fira del Dibuix d’Olot per exposar les seves obres. És el cas del grup 9ART d’Anglès, que ha organitzat una exposició a l’emblemàtica capella de Sant Ferriol, ubicada molt a prop de les voltes de la plaça Clarà. El bon temps i el fet que el dia de Sant Lluc hagi caigut en dissabte ha beneficiat la Fira del Dibuix, que aquests dies mostra la seva força davant de milers de visitants.

Deixa un comentari