El CB Olot aconsegueix la primera victòria a casa de la temporada davant del Ceset (48-43)

Es tracta de la segona victòria de la temporada, en un partit que les olotines tenien controlat fins al darrer quart, guanyant fins i tot de 18 punts. Però en l’últim període les visitants van arribar fins i tot a igualar el marcadori van fer patir de valent a les jugadores de Mari Comino, que se situen a la meitat de la taula. 

cb olot - cb ceset

Segona victòria de la temporada del CB Olot sènior femení. Les jugadores de Mari Comino van aconseguir tombar al Ceset en un partit on la falta d’encert i la baixa puntuació van marcar el ritme i la competitivitat del joc. En els tres primers quarts les olotines van dominar per complet l’encontre i el marcador va arribar a marcar fins a 18 punts d’avantatge, però alguna cosa va passar en el darrer període i les locals gairebé s’enduen un ensurt dels grossos.

Les de Santa Eugènia van afinar la punteria i van posar molts problemes a la defensa garrotxina, que no es va mostrar tant ferma com a l’inici del partit. L’electrònic es va anar ajustant i les gironines van aconseguir empatar el matx a dos minuts pel final, en un canvi de dinàmiques que estava castigant de valent la falta de concentració de les olotines.

Veient el partit guanyat abans d’hora, es van haver d’espavilar de valent al final, però per sort, tot va acabar en un toc d’atenció. Un triple en el darrer minut va decidir l’enfrontament i va deixar la victòria a casa davant d’un rival que va mostrar un nivell força fluix per la primera catalana. Ara, les de Mari Comino són a la meitat de la taula, amb dues victòries en 4 partits.

Deixa un comentari