El CN Olot no pot contra un Júpiter superior i deixa escapar els primers punts de la temporada (4-11)

L’equip de waterpolo del CN Olot va començar bé la temporada la setmana passada amb una victòria però aquest cap de setmana els homes de Nelson Raviña han tastat la derrota a mans del Júpiter. Dissabte a la piscina olotina els locals només van estar al nivell durant el darrer quart i ho van pagar amb una golejada en contra.

La piscina del Club Natació Olot ja torna a gaudir de la segona catalana de waterpolo en un any que pinta molt millor que la temporada passada, on la joventut i la inexperiència dels jugadors es va fer notar i no es va poder realitzar l’actuació esperada. En la primera jornada de lliga els homes dirigits un any més per Nelson Raviña van guanyar per 14 gols a 11 i van mostrar credencials per aquesta competició, però ahir es van veure superats per un equip que va jugar millor i es va mostrar intractable en la segona jornada.

El Júpiter va manar en el marcador durant tot el partit i no va donar opció a un Olot inofensiu que no va posar el ritme necessari a l’enfrontament. A la mitja part el tècnic va intentar fer reaccionar als seus i ho va aconseguir però ja era massa tard. La diferència de gols entre un i altre equip era massa gran i els punts van acabar volant.

En el darrer quart, els garrotxins van posar-se les piles i van aconsgeuir perforar la porteria contrària, acabant el duel amb una bona imatge que dóna esperança de cara als pròxims partits.

Aquesta temporada l’objectiu de l’Olot és mantenir-se i quadar el més amunt possible però el que ja és segur és que serà millor que l’anterior, un any de transició que els resultats no van perdonar.

Deixa un comentari