El RC Garrotxa s’endú el derbi de Bracons en un partit igualat i emocionant fins al final (30-19)

Una gran primera meitat, on els Teixons han sumat tots els punts del partit d’avui, ha permès als garrotxins endur-se la victòria davant d’un combatiu Osona Crancs en el derbi de Bracons. Els vigatans han fet una bona segona part i han posat difícils les coses al líder. 

RC GARROTXA - OSONA CRANBCS

Tres de tres per al Rugbi Club Garrotxa en un inici de campionat perfecte però molt exigent. Bona prova d’això ha estat el derbi de Bracons d’aquest dissabte a la tarda, on els Teixons s’han hagut d’esforçar de valent per aconseguir una treballada victòria. Tots els punts dels locals en el matx han estat aconsefuits en la primera meitat, on els garrotxins han mostrat tot el seu potencial davant d’un rival directe, l’Osona Crancs.

Amb 30 a 0 en el marcador el segon acte semblava un tràmit però llavors els vigatans han aconseguit fer mal a un Garrotxa descentrat que ha badat en algunes accions. El matx s’ha posat calent i el marcador s’ha ajustat en el que ha estat un partidàs de rugbi, amb emoció i amb molta tensió durant tota la segona part. El RC Garrotxa ha sabut administrar l’avantathe i ha defensat amb fermesa quan el marcador estava amb un perillós 30 a 19, i els punts, suant i patint, han acabat quedant-se a casa.

Aquests són els partits que reforçen la moral d’un equip que vol pujar de categoria com és el cas dels Teixons, que han superat una dura prova, s’han endut el derbi, i sumen tots els punts possibles en els tres primers enfrontaments de lliga.

Deixa un comentari