Els hereus i pubilles de la Garrotxa viuen avui la seva jornada de convivència

La diada de Sant Lluc és especial per als hereus i pubilles de la comarca perquè es reuneixen tots per primer cop. D’entre els candidats d’enguany en sortiran l’Hereu i Pubilla de la d’Olot i la Garrotxa 2014.

Amb una prova de coneixements de la Garrotxa és com han començat el dia els hereus i les pubilles dels barris d’Olot i pobles de la comarca en la jornada de convivència que han celebrat aquest matí. Tot i estar una mica nerviosos els hereus i pubilles tenien ganes de passar una bona estona tots junts i fer noves amistats. A l’acte no hi han faltat la recent escollida Pubilla de les Comarques Gironines i els actuals Hereu i la Pubilla d’Olot i de la Garrotxa.

Un cop fetes les fotografies de rigor a la seu del Consell Comarcal, tots els joves han visitat la Fira de Sant Lluc i s’han fet la tradicional fotografia de família a les escales de Sant Esteve. El dia ha finalitzat amb un dinar de germanor de tots els representants. La jornada d’avui és l’acte previ a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i la Garrotxa que en un acte que es celebrarà el proper 8 de novembre.

x