La Unió Esportiva Olot perd per la mínima al camp del Gimnàstic de Tarragona en un partit gris dels homes d’Arnau Sala (1-0)

Els olotins no han estat capaços de xutar cap vegada entre els tres pals i el Nàstic ha estat superior en tot moment. La derrota deixa a la UE Olot en zona de descens.

Res a fer per a un Olot que ha visitat el Nou Estadi renunciant a la pilota i esperant al rival al contraatac. El conjunt de Vicente Moreno ha merescut la victòria davant d’un equip garrotxí ordenat en defensa però nul en atac. Canal tornava a un onze inicial condicionat per les baixes i la Unió Esportiva Olot no ha sabut gestionar els temps del joc en un estadi imponent i davant d’un rival molt poderós.

El Nàstic ha mostrat ben aviat les seves intencions amb un punyal com Lago Júnior  i creant diverses ocasions de gol. Però els jugadors d’Arnau Sala han sabut aguantar l’embranzida local durant tot el primer temps i, això sí, han posat les coses difícils al conjunt grana per marcar un gol.

Però a la represa Rayco ha decidit amb un gol on Wilfred s’ha vist venut. El porter ha salvat al seu equip en altres accions però no ha pogut fer res en l’únic gol de l’encontre. Amb avantatge al marcador, ha estat el Nàstic qui ha sabut gestionar bé el pas dels minuts.

El tècnic olotí ha posat tota la carn a la graella i ha acabat jugant amb un equip totalment ofensiu, però avui no era el dia de l’Olot, que s’ha mostrat gris i no ha sabut plantar-li cara a un candidat a l’ascens.

Ara, el conjunt garrotxí torna a la zona de descens i, amb 9 punts, haurà d’esforçar-se de valent davant del Sant Andreu a casa la setmana vinent si vol agafar una bona dinàmica que li transmeti tranquil·litat per buscar el seu millor joc.