La Policia Municipal d’Olot recull fons per construir un pou al Senegal

Patrocinar un pou d’aigua no contaminada en un poblat del Senegal és la nova iniciativa que han engegat més de 30 cossos de policia local i vigilants de seguretat de les comarques de Girona i concretament també, el Cos de Policia Municipal d’Olot. Aquest és un projecte promogut per l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament de Bantandicori, que des de ja fa anys treballen, entre altres coses, per facilitar l’accés a aigua per al consum humà i els cultius a través de la construcció de pous en petits poblats a la regió de Bantandicori, al Senegal. De moment ja n’han construït set. Olot ha estat la primera ciutat en què el cos de Policia Municipal ha presentat aquest patrocini, a través del qual es comprometen a aconseguir fons per dur a terme aquesta acció solidària.