La UVic inaugura a Olot el Campus Professional amb tres cicles de grau superior de formació dual

El Campus Professional de la Universitat de Vic ja té en ple rendiment els tres nous cicles formatius de grau superior que ha creat aquest curs tant a Olot com a Vic, relacionats amb la indústria càrnia i les noves tecnologies. Els cicles s’han plantejat amb una formació dual que combina la presència a classe amb l’estada a l’empresa, i han atret una cinquantena d’alumnes de tot Catalunya. El Campus va inaugurar oficialment el curs ahir a Olot.

El Campus Professional de la Univeritat de Vic ha inaugurat oficialment els cicles formatius dels centres Kreas, a Olot, i Teknós, a Vic, que ja funcionen a ple rendiment. L’acte acadèmic d’inauguració va tenir lloc ahir a l’Auditori del Casal Marià d’Olot. Va ser presidit per l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i va comptar amb la presència de Xavier Casares, president del Consell de Formació Professional de Catalunya, l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i del rector de la Universitat i president de Kreas, Jordi Montaña. Una cinquantena d’alumnes han iniciat aquest setembre la seva formació en el nou Campus Professional de la UVic, que inicia el seu camí oferint tres cicles formatius de grau superior. D’una banda, el cicle de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, que s’imparteix al centre Kreas, a l’edifici de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

El centre Teknós, de la seva banda, imparteix els cicles Animacions 3D, jocs i entorns interactius, i Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Tots dos s’ofereixen a l’edifici de la Farinera de Vic. El model formatiu que s’ofereix en els tres cicles és de caràcter dual, que vol dir que els alumnes faran bona part de la seva formació en empreses del sector. L’acte acadèmic d’inauguració del Campus UVic va comptar amb la lliçó inaugural de Dani Pérez, director de Persones i Organització de la Farga Group, que va pronunciar una conferència sota el títol ‘Sap, sap fer i sap ser el professional competent’.