Es concreta el calendari de trasllat al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, que es farà entre els dies 14 i 16 de novembre

El proper 17 de novembre es posa en marxa el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Durant tres dies, malalts i treballadors faran el canvi de l’antic edifici cap al nou centre, situat al Pla de Dalt. Un calendari en què s’ha marcat pas a pas perquè no suposi cap problema i no tingui afectacions a nivell sanitari.

L‘Ajuntament d’Olot ja té definit el calendari de trasllat amb els diferents passos a seguir. Es farà durant el cap de setmana del 14 al 16 de novembre per tal que el dia 17, l’antic Hospital Sant Jaume ja no tingui activitat hospitalària, i ja es faci completament des del nou centre. Els malalts hospitalitzats i els residents del centre ja estan informats de com serà aquest trasllat: els serveis de consultes externes, rehabilitació i hospital de dia sociosanitari de l’hospital Sant Jaume d’Olot es tanquen a partir del dia 14 de novembre. La sala de parts i el serveis d’urgències atendran la població fins al dia 15 a les 8 del matí, moment també en què s’obriran les dependències destinades a aquests serveis del nou centre hospitalari. I, finalment, el mateix dia 15 i el 16 es completarà el traslladat de les persones ingressades. Aleshores ja, el dia 17 de novembre, el nou hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es posarà en marxa i funcionarà amb tota normalitat. El trasllat s’intentarà fer amb gran eficàcia i afectant el mínim possible el benestar dels malalts ingressats.

x