Els mitjans locals adherits a La Xarxa, com Olot Televisió, han rebut el Premi Nacional de Comunicació

El Museu Frederic Marès de Barcelona ha acollit la trobada de ràdios i televisions locals adherides a La Xarxa que la plataforma ha organitzat per celebrar el Premi Nacional de Comunicació atorgat aquest dimecres. Més de 150 persones han assistit a l’acte, on s’ha fet entrega d’una rèplica del guardó als representants dels mitjans locals associats a La Xarxa, en el cas de la Garrotxa, Olot Televisió.

La Xarxa de Comunicació Local ha volgut reunir les televisions i ràdios que en formen part en una trobada per celebrar la concessió del Premi Nacional de Comunicació. Amb la presència de representants de la Generalitat, les diputacions, ajuntaments i els mitjans guardonats, l’acte ha permès als assistents intercanviar impressions sobre la bona salut de la informació de proximitat. La trobada ha arrencat amb el discurs del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que ha posat de manifest que els mitjans locals són una “eina necessària i insubstituïble” i representen “la força del món local”. El conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, ha remarcat que ja tocava “reconèixer la feina dels professionals de la comunicació local”, mentre que el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha afegit que el Premi Nacional de Comunicació “avala la feina de La Xarxa i els mitjans locals” en la comunicació de proximitat. El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, ha subratllat que el premi “és el reconeixement a un sector que, malgrat les dificultats, ha trobat en la unió la fórmula per avançar fent possible que el projecte local sigui sostenible”.

El pati del Museu Frederic Marès ha estat l’escenari de la trobada, en què La Xarxa ha concedit una rèplica dels guardons als representants de les ràdios i televisions adherides a la plataforma.

Deixa un comentari