Catalunya és el segon territori de l’Estat que més ha reduït l’atur, en 44.000 persones durant el tercer trimestre de l’any

Les dades de l’Enquesta de Població Activa corresponent al tercer trimestre d’aquest any ofereixen una bona notícia, i és que durant els mesos d’estiu, l’atur es va reduir a Catalunya en més de 44.000 persones, dada sensiblement inferior a la rebaixa del trimestre anterior, però tot i això, positiva. A dia d’avui, a Catalunya hi ha 726.100 persones que busquen feina i no en troben, un 19% de la població activa.

Comparant amb la resta de l’Estat, Catalunya és la segona comunitat autònoma que redueix les xifres de l’atur, per darrere de Madrid. La tendència a la baixa també s’ha donat a la resta de l’estat, on la xifra d’aturats s’ha reduït en 195.000 persones. Ara mateix hi ha cinc milions i mig de persones sense feina, gairebé un 24% de la població activa.

x