Divendres que ve es farà l’acte d’inauguració del nou Parc de Bombers amb la presència del Conseller d’Interior


El proper 31 d’octubre s’inaugurà el nou parc de Bombers d’Olot. Tot i que va entrar en servei el passat més d’agost, el divendres que ve es farà la inauguració oficial de les noves instal•lacions del Parc de Bombers, situat darrera l’Estadi Municipal de la Unió Esportiva Olot. L’acte, que començarà a les 10 de matí, comptarà amb la presència del Conseller d’interior, Ramon Espadaler, que aprofitarà el dia per reunir-se amb la junta de seguretat local. Han passat 4 anys des de que a l’octubre del 2010 s’adjudiquessin les obres de construcció del parc fins ara que s’inaugura. El parc té una heli superfície que compartirà amb el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa quan aquest entri en funcionament el proper més de novembre.
Un cop feta d’inauguració, es farà una jornada de portes obertes fons a la 1 del migdia perquè els ciutadans puguin visitar les instal•lacions del nou Parc de Bombers.

Deixa un comentari