L’estudi informatiu de la variant de les Preses es farà públic d’aquí a un mes

L’alcalde de les Preses, Pere Vila, anuncia que d’aquí a un mes el Departament de Territori i Sostenibilitat estarà en condicions de fer públic l’estudi informatiu de la variant de les Preses. Ho ha dit al programa L’Alcalde Respon d’Olot Televisió.

L’alcalde de les Preses, Pere Vila, ha anunciat que d’aquí a un mes es podrà fer públic l’estudi informatiu de la variant de les Preses. Vila recorda que els diferents col•lectius socials seran tinguts en compte per aconseguir un consens en territori.
L’alcalde de les Preses ha apuntat que la protecció de les aigües subterrànies ha de ser un tema cabdal que el projecte de la nova carretera.
La variant de les Preses es projecta com una carretera d’un carril per banda en superfície. Integrada en el territori i paral•lela al Riu Fluvià.

x