Ràdio Sant Joan edita postals dels atractius turístics del municipi amb excrements de gos

Ràdio Sant Joan ha editat una sèrie de postals de Sant Joan les Fonts amb imatges dels indrets més característics del poble però amb excrements de gos en primer pla. Aquestes postals s’han repartit a tots els veïns del poble i s’han integrat en la campanya de sensibilització que ha engegat l’ajuntament.

Imatges en les que excrements canins protagonitzen fotografies de postal, es poden veure al poble de Sant Joan les Fonts. Per fer front a aquesta mala imatge del municipi, Ràdio Sant Joan ha editat una sèrie de postals amb fotografies fetes pels seus oients. En les postals, que han estat finançades per la mateixa ràdio, hi apareixen els atractius turístics més característics del municipi com ara el Monestir Romànic, l’Estada Juvinyà, el Pont i l’Església Parroquial.
Fa vint anys que Sant Joan les Fons no edita postals turístiques. Part de l’objectiu d’aquesta iniciativa és poder tornar-ne a fer, amb els atractius turístics sense les defecacions, un cop s’hagi disminuit l’incibisme dels propietaris dels gossos.
Des de l’Ajuntament s’ha iniciat una campanya de sensibilització amb la que, entre altres, han posat noves senyalitzacions als carrers i les places més afectades.