Desenes d’entitats d’Olot i la Garrotxa participen a la jornada solidària ‘El Somriure de Carla’ a la Casa Cultural d’Andalusia d’Olot

La Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa ha acollit aquest dissabte una jornada festiva en benefici de la Carla, una nena olotina que pateix atrofia muscular espinal, una malaltia degenerativa considerada estranya que no reuneix els suficients casos com perquè les autoritats financin la investigació per trobar una cura. La Carla, però, necessita tractament fisioterapèutic continu per frenar l’evolució de la malaltia, així com una llar adaptada a les seves necessitats.

Durant tota la jornada s’estan fent actuacions gratuïtes en la seu de l’Associació. Una quinzena d’entitats i artistes s’han avingut a amenitzar la festa. De la seva banda, els col·laboradors de la causa solidària ‘El Somriure de Carla’, han organitzat un sorteig d’un lot de productes per finançar el tractament i les reformes que la Carla i la seva família necessiten a casa seva. Desenes d’entitats d’Olot i al Comarca han participat en aquesta iniciativa aportant productes per al lot que se sorteja. Més del 50% de les butlletes editades per al sorteig han estat venudes.

La jornada ha comptat amb una arrossada popular a la Casa Cultural d’Andalusia on hi han participat unes 200 persones.