Greenpeace visita l’Espai Zero de Wattia Innova i assegura que el considerarà un exemple d’eficiència energètica

Una delegació de la comissió d’energia de Greenpeace Barcelona han visitat aquest migdia l’Espai Zero de l’empresa olotina Wattia Innova interessats per les notícies que havien llegit o escoltat sobre el singular edifici que funciona amb un consum zero d’energia. El grup ha quedat impressionat després del guiatge que un dels socis fundadors de Wattia, Franc Comino, els ha fet per les instal·lacions.

La delegació de Greenpeace ha assegurat que l’Espai Zero és un espai únic que inclouran com a exemple d’eficiència energètica a través d’energies renovables. L’Espai Zero passarà així a ser un exemple per a Greenpeace, que difondrà les importants aportacions de Wattia Innova a tot l’Estat espanyol a través de blocs i conferències, adreçades al públic o a nivell intern, en reunions amb les diferents comissions de Greenpeace.