La 30a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa s’ha celebrat a la carpa del prestigiós restaurant Les Cols d’Olot amb més de 200 comensals

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa va celebrar divendres els 30 anys de la Mostra Gastronòmica al prestigiós restaurant Les Cols d’Olot, amb dues estrelles Michelin. Més de 200 persones van participar de l’esdeveniment gastronòmic més important de l’any a la Garrotxa.

Fins a Onze restaurants van servir a l’inici de la vetllada els seus plats degustació. Els comensals van poder visitar la cuina de la carpa de Les Cols abans de seure a taula, on se’ls va servir el plat principal i les postres, elaborats pel prestigiós restaurant olotí. En aquesta 30a edició, l’Assoiació d’Hostalatge de la Garrotxa ha volgut retre homenatge als més de 20 restaurants que han participat a la Mostra en aquests 30 anys d’història. Així es va fer palès durant el reconeixement que l’associació va fer als dos restaurants que han participat en totes les edicions de la Mostra, l’Hostalet i Can Xel. L’organització els va fer entrega d’un trofeu amb el número 30 on s’hi podien veure fotografies de tots els anys en què s’ha celebrat la Mostra.

 

El volcanet d’or aquest any ha estat per l’Associació de Cultivadors de Fesol de santa pau. De la seva banda, el volcanet d’argent ha recaigut en l’empresa Gràfiques Garrotxa, per la seva col·laboració amb la Mostra Gastronòmica al llarg de molts anys.

x