El Club Bàsquet Olot presenta en públic els seus 20 equips, en la temporada amb més formacions de la història de l’entitat olotina

El Club Bàsquet Olot ha presentat aquest matí els 20 equips amb què compta aquesta temporada. Es tracta de la fornada més nombrosa que ha tingut mai l’entitat. Durant la presentació també s’ha homenatjat amb el pin del club a Isabel Casals, Enric Carré, Montse Torras i Albert Busquets, per la seva implicació amb el bàsquet olotí.

La grada del Pavelló del Pla de Llacs d’Olot s’ha omplert de gom a gom de familiars i amics dels jugadors de tot el Club Bàsquet Olot. I és que avui s’han presentat els 20 equips amb què compta l’entitat durant el curs 2014-2015, dos més que l’any passat. Això significa 250 jugadors repartits en totes les categories. Aquesta és la temporada amb més formacions de la seva història, gràcies al creixement dels clubs de base.

Durant la presentació s’ha homenatjat, com és habitual, a aquelles persones que han tingut una vinculació important amb el club i que han permès que l’Olot hagi arribat fins als nostres dies. Aquest 2014 s’ha reconegut amb el pin del CB Olot la tasca d’Isabel Casals, Enric Carré, Montse Torras, i de forma pòstuma, a Albert Busquets.