El grup olotí Pols actua de taloner dels Sanjosex que aquest dissabte a la nit ha omplert la sala Torín d’Olot

Quatre anys després de l’aclamat Al marge d’un camí, Sanjosex ha presentat aquest dissabte a la sala El Torín el seu nou disc, Festival, produït per Quimi Portet. Les catorze cançons de Festival formen una paleta rica i variada de ritmesmusicals i estats d’ànim.

Els olotins Pols van actuar com a teloners en aquest concert. Gairebé un any després de publicar el seu primer disc, Senyals de vida, Pols arribava a El Torín ahir amb tot un rodatge a l’esquena. Cançons d’autor passades pel sedàs delrock però sense perdre l’essència intimista del grup. Pols ha compost el tema Despertant records, per a l’obra del pintor Rafel d’Olot, que ha creat uns quadres amb relleus i ha apropat l’art pictòric a persones invidents. Ahir, l’artista va ser convidat a l’actuació de Pols i va pintar un quadre durant el temps que va durar la interprestació de la seva cançó, tres minuts i escaig, temps durant el qual Rafel d’Olot va fer una creació artística que va deixar bocabadat el públic assistent.

x