Flor de Fajol celebra el 30è aniversari apostant pels més petits amb el concert del grup Macedònia

L’agrupació cultural i sardanista Flor de Fajol d’Olot compleix el seu 30è aniversari i ho fa acostant-se als més petits de casa, amb un concert apte per a totes les edats. El grup Macedònia ha aterrat aquest diumenge a Olot amb els més menuts totalment entregats a les cançons del grup català. L’any 2.001 el grup Macedònia va fer el primer concert.

En aquella ocasió eren dues nenes de 12 anys les encarregades de defensar les cançons d’una maqueta. Des de llavors han passat moltes coses. El 2011 es va convocar un càsting on s’hi van presentar més de 460 nenes de tot el país. De les proves en van sortir la Carlota, la Maria, la Irene, la Paula i la Sara, les components de la banda que s’hi estaran fins el 2.017. Són tota una revolució pels més petits que aquest diumenge no s’han volgut perdre el concert. Durant una hora llarga les Macedònia van posar color a les cançons. A primera fila els nens i nenes i, darrera, els pares, que també segueixen el grup amb devoció.

 

x