La Unió Esportiva Olot derrota per la mínima al Sant Andreu i escala posicions a la classificació (1-0)

La Unió Esportiva Olot surt del descens gràcies a la victòria per la mínima aquesta tarda davant de la UE Sant Andreu. L’equip d’Arnau Sala ha patit de valent en els darrers minuts del partit però un golàs des de la frontal de Coro en el primer temps ha estat suficient per deixar els tres punts a casa.

Merescut homenatge a les campiones del món, les patinadores del CPA Olot, que han fet el servei d’honor sobre la gespa d’un estadi municipal que ha registrat una gran entrada en un partit molt important per a les aspiracions de l’Olot aquesta temporada. La derrota al camp del Nàstic va coure de valent entre l’afició, però avui el públic ha estat amb l’equip, que ha aconseguit una victòria per la mínima davant del Sant Andreu de Piti Belmonte. Èric Vilanova i Xavi Ferrón entraven per sorpresa en l’onze d’Arnau Sala i els locals han sortit endollats buscant el gol. Coro, actuant de mitja punta i fent mal entre línies, ha estat l’home més determinant del matx i a més, ha fet aquest golàs. Des de la frontal, colava la pilota per tot l’escaire de la porteria de Morales.

Els quadribarrats, adormits en el primer temps, han creat perill amb els cops de cap de Nuha, però els dos centrals olotins han estat avui molt sòlids en el joc aeri.

El guió ha canviat molt en la segona meitat, amb un Sant Andreu sense res a perdre que ha buscat les pessigolles a l’Olot. Wilfred ha estat un dia més sensacional aturant cada intent dels andreuencs. L’Olot, tancat al darrera, volia aprofitar les contres per sentenciar el matx, però la necessitat i la pressió per mantenir el marcador han primet i l’equip ho ha pagat amb molt de patiment en el darrer tram de l’enfrontament. A més, ja a les acaballes l’àrbitre s’ha inventat una vermella directa per a Canal en una pilota dividida on el col·legiat ha interpretat que el de Sant Privat ha anat amb la cama massa aixecada. El porter local ha tornat a intervenir per evitar el gol en una falta directa, i l’estadi ha acabat demanant l’hora, però amb els tres punts al sarró.

L’equip d’Arnau Sala surt del descens i, amb 12 punts, vol mirar cap amunt, que era l’objectiu des de l’inici de la temporada, però tot i així no acaba de trobar el seu estil en els partits. El proper cap de setmana davant l’Hospi a la Feixa Llarga, l’Olot buscarà encadenar per primera vegada dues victòries consecutives.