El proper 11 de novembre comença el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa que durarà fins el 5 de gener

Recollir aliments i productes bàsics per a les persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social. Aquest és el prinicpal objectiu de el Gran Recapte d’Aliments que cada any es fa a tot Catalunya. A la Garrotxa també es durà i per això, avui s’ha presentat la cinquena edició d’aquesta jornada solidària que enguany començarà el proper 11 de novembre fins el 5 de gener, i que a Olot, celebrarà el seu acte central el dia 29 de novembre.

A la Garrotxa, el Gran Recapte d’Aliments l’organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja, i compta també amb la col·laboració de tots els Ajuntaments i les diferents entitats de la comarca. La campanya no només es farà a Olot, sinó que es pot fer donació d’aliments a diferents establiments de tota la comarca.

El gran recapte consisteix en aportar diferents aliments però, si pot ser, enguany, n’hi ha que són més necessaris que d’altres. Unes 200 persones es mobilitzen cada any, de mitjana, a la Garrotxa per ajudar en aquesta gran recollida d’aliments bàsics. Tot i que en aquests moments ja hi ha col·laboradors apuntats per col·laborar en la campanya, des del Consorci d’Acció Social es vol fer una crida a la participació, ja que com més persones hi col·laborin mol millor serà l’organització per a facilitar la recapte. Per apuntar-s’hi, només cal omplir ek formulari dedicat al Gran Recapte que es troba a la pàgina web del Consorci o trucant al telèfon: 972 26 66 44  El proper divendres 14 de novembre, a les 7 del vespre, hi haurà la sessió informativa dirigida a tots els col·laboradors.

Deixa un comentari