Noel Alimentaria adquireix l’antiga nau industrial de Cartolot propera a l’escorxador Olot Meats

Ho hem anunciat a la portada de l’informatiu. Segons ha pogut saber Olot Televisió, l’empresa Noel Alimentària ha comprat la nau de Cartolot de l’avinguda Europa d’Olot, a la mateixa illa que l’escorxador Olot Meats. Amb aquesta operació, Noel compta amb nous metres quadrats per fer créixer la seva activitat a la capital de la Garrotxa.

Fa uns mesos, Cartolot va traslladar la producció que tenia a l’avinguda Europa d’Olot fins al polígon industrial de les Preses. La seu de l’empresa a Olot va quedar-se sense ús, fins ara. Noel Alimentària acaba de comprar la nau de Cartolot. L’espai es troba ubicat a la illa de l’escorxador Olot Meats, que està participat per Noel Alimentària. Olot Televisió s’ha posat en contacte amb l’empresa, però ha preferit no fer declaracions. Segons han pogut saber Les Notícies, la nova nau no s’utilitzarà per ampliar novament l’escorxador, sinó que serà per a ús exclusiu de Noel Alimentària. Amb l’operació, aquesta illa de la ciutat passarà a tenir una activitat bàsicament càrnia, a excepció de la nau de l’empresa Xuclà, que, però, també està dedicada a la producció de maquinària per a la indústria alimentària. L’Ajuntament d’Olot aplaudeix la compra de la nau de Cartolot per part de Noel Alimentària perquè, segons ha expressat l’alcalde, Josep Maria Corominas, dóna sentit al suport que l’administració local ha donat a l’empresa a l’hora d’ampliar l’escorxador, i perquè també suposarà l’inici d’una nova activitat econòmica per a l’entrada nord-oest de la ciutat.

Segons ha pogut saber Olot Televisió, la nova activitat que Noel Alimentària emprendrà a la nova nau adquirida té l’objectiu de ser pionera amb un consum d’energia molt baix o pràcticament zero, seguint l’exemple de l’Espai Zero d’Olot, seu de l’empresa Wattia Innova.