Un incendi al forn obliga a desallotjar els alumnes de l’Escola Joan Maragall de Santa Pau

Un incendi al forn de la cuina de l’Escola Joan Maragall de Santa Pau ha obligat a desallotjar aquest migdia els 90 alumnes del centre que s’havien quedat a dinar com a mesura de prevenció.
Al voltant d’un quart de dues del migdia els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que s’havia produït un incendi a la cuina del centre educatiu. La direcció ha activat el protocol d’emergència i ha procedit a desallotjar les instal·lacions. Les flames han començat al forn i degut a un descuit del cuiner, que havia deixat una plata de moniatos per fer panellets i celebrar la castanyada el proper dijous.
Un dels professors que aquell moment estava al centre ha pogut apagar les flames abans que hi arribessin els Bombers. L’alcalde de Santa Pau, Josep Companys, ha explicat a Olot Televisió que “la situació està totalment normalitzada i que les classes es faran amb normalitat”.
Ampliació de l'Escola Joan Maragall de Santa Pau