El primer Fòrum Inversor d’Olot acull 10 projectes empresarials que sol·liciten un total d’1 milió 900 mil euros

Aquest dimecres a la tarda se celebra a Olot la primera edició del Fòrum Inversor, un esdeveniment que té per objectiu posar en contacte projectes empresarials amb inversors privats. La iniciativa ha estat promoguda per l’Ajuntament d’Olot i està satisfet de la resposta. A hores d’ara nou inversors han confirmat la seva presència. Escoltaran un total de 10 projectes per a nous negocis. Es necessitarien 1 milió 900 mil euros per portar-los a terme tots.


10 projectes que sumen una xifra d’inversió sol·licitada de 1 milió 932 mil euros, i nou inversors privats disposats a escoltar-los. Són les dades del primer Fòrum Inversor d’Olot, un espai que té per objectiu facilitar el sorgiment d’acords privats d’inversió per tal que les bones idees de negoci es materialitzin en noves activitats empresarials. En aquesta primera edició, a més, es farà una presentació de dues fórmules de finançament alternatives que estan prenent cada vegada més rellevància. Es tracta dels business angels i les plataformes de crowdfunding. L’acte, organitzat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot, compta amb la col·laboració del Cercle Euram, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i el Fòrum Imagina. Se celebrarà a partir de 2/4 de cinc de la tarda a la seu de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot. Per preservar la discreció en les idees i projectes, l’acte no és obert al públic en general.