Els familiars i amics de la Carla, la nena olotina que pateix atròfia muscular espinal, han organitzat dos actes de solidaritat més que se celebraran el 16 de novembre i el 13 de desembre

Després del gran acolliment de la jornada solidària a la casa Cultural d’Andalusia, s’organitzaran més actes en benefici de la Carla, una nena olotina que pateix atròfia muscular espinal. El dia 16 de novembre es farà una obra de teatre al Casal Marià. El dia 13 de desembre, Dia Nacional de l’Atròfia Muscular Espinal, es faran activitats infantils i un gran alliberament de globus verds al Pavelló Firal per lluitar contra la malaltia.


Dissabte, la casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa va acollir una jornada festiva en benefici de la Carla, una nena que necessita tractament fisioterapèutic continu per frenar l’evolució de l’atrofia muscular espinal, així com també una llar adaptada a les seves necessitats. Durant tota la jornada una quinzena d’entitats i artistes van fer actuacions gratuïtes per col·laborar amb aquesta causa solidària que va funcionar amb èxit. Ara els familiars i amics de la Carla, han organitzat dos actes més.

Els diners que es recaptin de les entrades aniran destinat al ‘Somriue de la Carla’. D’altra banda, s’han afegit a la campanya solidària que se celebra a nivell nacional per finançar i fer més visible l’atrofia muscular espinal. Una malatia encara desconeguda per molts.

La Carla no és l’única afectada amb aquesta estranya malaltia que ara per ara no té cura, i depèn de tots nosaltres, amb les nostres donacions per a finançar-ne la investigació, un dia aquesta malaltia arribi a tenir una cura.