Els graus de Formació Professional de l’Escola Pia creen ‘Fun Track Garrotxa’, una empresa de rutes turístiques per la comarca

Els alumnes del cicle formatiu de tècnic en conducció en medi natural de l’Escola Pia d’Olot han creat Fun Track Garrotxa, una empresa que ofereix serveis turístics en ruta per la comarca. El projecte es va iniciar el 2012, però és ara que l’empresa arrenca per posa a la pràctica les rutes amb clients reals.

Les pràctiques laborals dels graus i Cicles Formatius dels centres d’educació són una part essencial en l’aprenentatge de qualsevol alumne. Però l’Escola Pia d’Olot ha volgut donar un pas més perquè els seus estudiants s’integrin de ple en la dinàmica del món del treball. Per aquest motiu ha nascut Fun Track Garrotxa, una empresa que ofereix serveis a clients reals de tot arreu.

Els alumnes que participen en aquest projecte procedeixen del cicle formatiu de grau mig de Tècnic en conducció en medi natural, i el cicle de grau superior d’Activitats físiques i esportives. Amb l’empresa, els alumnes han de crear els propis itineraris que ofereixen, per posteriorment dur-los a la pràctica sobre el terreny.

El projecte Fun Track Garrotxa va néixer el 2012, però és ara que l’empresa veu la llum. Fun Track rebrà l’ajut de professionals del sector a l’hora de determinar els seus serveis. De moment, es poden fer rutes a peu, amb bicicleta o a cavall, i tot es pot consultar a la mateixa web gestionada pels alumnes: www.funtrack.cat.

x