A la Garrotxa hi haurà 23 locals de votació per al nou 9-N, un a cada municipi i a Olot als tres instituts

El Govern de la Generalitat va publicar ahir al vespre el formulari perquè els ciutadans puguin consultar el local i la mesa que els toca si volen votar el nou 9 de novembre. El formulari esta disponible al web participa2014.cat i únicament es demana a l’usuari introduir l’adreça que consta al DNI i, de forma immediata, proporciona la informació del local i la mesa a la qual s’està adscrit per participar en el procés; una informació que, a més, es pot imprimir en format de targeta.

El dia 9 de novembre els catalans majors de 16 anys que disposin d’un document nacional d’identitat on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya, podran prendre part en la consulta participativa. Des d’ahir, ja es pot consultar el local i la mesa de votació en el web participa2014.cat. En tota la demarcació de Girona hi haurà 231 locals i 684 meses. A la Garrotxa, concretament, hi haurà 23 locals i una mesa per cada mil ciutadans amb dret a vot. A Olot, hi haurà tres punts de votació: els instituts Montsacopa, Bosc de la Coma i La Garrotxa.

Si el dia 9 de novembre és a Catalunya, però per qualsevol motiu no pot anar a votar, ho pot fer des del dia següent, 10 de novembre fins el dia 25 a qualsevol de les 7 Delegacions Territorials que la Generalitat té distribuïdes a Barcelona, Manresa, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Tremp. Per fer-ho s’haurà de portar el DNI i una fotocopia del mateix.