El conseller Espadaler sobre el 9-N: “La Generalitat seguirà donant sortida al clam transversal del ciutadans per expressar-se”

Aquest matí, durant la inauguració del nou parc de bombers d’Olot, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, no ha deixat passar l’oportunitat de referir-se al 9-N. El conseller ha dit que caldrà veure la resposta que el Govern espanyol dóna al dictamen desfavorable emès pel Consell d’Estat sobre el procés participatiu.

En tot cas, Espadaler ha dit que és un error magne solucionar el contenciós entre l’Estat i Catalunya acudint al tribunal Constitucional i impedint la voluntat dels catalans d’expressar-se. El conseller ha dit que la voluntat de la generalitat és donar resposta als passos que es vagin donant i , sobretot, al neguit i clam transversal de la ciutadania de Catalunya.

Deixa un comentari