El conseller Ramon Espadaler inaugura el nou parc de bombers d’Olot i anuncia la formulació d’una nova convocatòria abans de finals d’any

El conseller d’Interior ha inaugurat avui el nou Parc de Bombers d’Olot. El nou parc ocupa una superfície de 1.822,33 m2 construïts i acull també una helisuperfície que serà compartida amb l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i els Mossos d’Esquadra.


El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha inaugurat aquest matí el nou parc de Bombers d’Olot. El  titular d’Interior ha explicat que aquesta construcció ha estat possible gràcies a un esforç i a una capacitat d’entesa entre les administracions. Al mateix temps, Espadaler ha afirmat que, tot i que es tracta d’un parc de qualitat, també cal valorar i agrair la tasca dels bombers per la feina que fan, que és tant reconeguda per la ciutadania. En l’acte, el conseller ha anunciat que la primera de les prioritats del departament és fer una promoció de bombers funcionaris, i ha anunciat la formulació d’una convocatòria de noves places abans de la fi de l’any. El parc, que funciona des del dia 31 de juliol, té una dotació de 44 bombers, dels quals, 23 són bombers funcionaris. Olot, a més, és una de les seus dels GRAE dels Bombers de la Generalitat. En concret, compta amb una dotació de 14 especialistes d’aquesta unitat especialitzada.

Deixa un comentari