Es presenta el primer vi de la Garrotxa que és un ‘Pinot Noir’ dels cellers Oliver Conti

Ahir es va presentar al Museu dels Sants d’Olot el primer vi de la Garrotxa. Es tracta d’un ‘Pinot Noir’ sorgit d’unes vinyes que l’empresa Oliver Conti conrea a Tortellà des de fa 10 anys. En aquesta primera edició n’han sortit 1.200 ampolles, tot i que els l’empresa espera que la producció augmenti de cara als propers anys ja que amb les 4 hectàrees de terreny que tenen a la Garrotxa calculen que poden arribar a produir unes 20.000 ampolles. Ahir durant la presentació es va fer el tast del vi. Aquest és molt potent en olfacte, afruitat i amb sabor suau que acompanya be els àpats. El Propietari del celler Oliver Conti, Xavier Oliver, explica que van escollir la garrotxa perquè buscaven un “terra més argilós amb més alçada i un clima menys mediterrani” que el de Capmany, on tenen la majoria de les seves vinyes.