La Pastisseria Ferrer aposta pels panellets a favor de la consulta per la diada de Tots Sants d’enguany

Aquest cap de setmana es celebra la diada de Tots Sants. Moltes tradicions van unides a aquest dia. La més dolça són els panellets. Es calcula que a tot Catalunya es vendran 920.000 quilograms d’aquests dolços i com sempre el més venut serà el de pinyons.

Vint – i – cinc euros és el que calculen els pastissers que es gastaran les famílies catalanes en panellets aquest cap de setmana i concretament demà, dia de Tots Sants. Els panellets de pinyons són els que tradicionalment més es venen, però això no espanta als pastissers a l’hora d’experimentar amb aquests dolços i treure’n novetats. A la Pastisseria Ferrer d’Olot, enguany han apostat pels panellets a favor de la consulta participativa del 9 de novembre. Els panallets de pinyons, els d’ametlla o  els panellets pro consulta són només tres exemples de la gran varietat de panellets que venen en aquesta pastisseria olotina.

Deixa un comentari