El CB Olot aconsegueix derrotar a un dels rivals més durs de primera catalana, el Sant Gervasi, en el millor partit de la temporada de les olotines (64-60)

El sènior femení del CB Olot ha derrotat un dels rivals més durs de la primera catalana fent el millor partit del curs davant del seu públic. La gran defensa garrotxina ha estat la clau d’un partit que ha mantingut la intriga i l’emoció fins al final.

cb olot sant gervasi

El CB Olot de Mari Comino segueix en la bona línia, especialment a casa. L’equip sènior femení ha derrotat aquesta tarda al Sant Gervasi amb una exhibició de les seves principals virtuds: treball, esforç, bona defensa i encert en els moments clau de l’enfrontament.

El rival ha estat a l’atura d’un bon partit de bàsquet i ha plantat cara en els dos primers quarts del duel, però a partir del tercer periode les olotines han aconseguit un bon avantatge en el marcador.

Com en cada partit, la victòria ha requerit patiment i molt de sacrifici, i és que en els darrers minuts el CB Olot s’ha vist superat en alguns trams pel rival i no ha sabut contrarrestar la situació, fins al punt que el marcador s’ha ajustat moltíssim.

Al final, però, les de Mollet del Vallès han cedit espai i les de Mari Comino han mantingut el pols ben fi per endu-se una valuosa victòria que les consolida a meitat de la taula.

x