El CV Olot derrota el CV Monjos (3-0), segueix segon a la classificació i es proposa repetir el bon paper de la temporada passada

El primer equip sènior masculí del CV Olot està dirigit aquesta temporada per Enrique Furtado i sembla ser que vol repetir la gran campanya passada, on van aconsgeuir finalitzar en quart lloc en una categoria molt competitiva. Avui davant del CV Monjos, un equip inferior, els olotins han mostrat el seu potencial i han esclafat al rival amb un contundent 3 a 0.

Seguint els passos de la temporada anterior, el CV Olot no para de donar alegries a la seva afició. L’equip ha canviat d’entrenador i enguany està dirigit per Enrique Furtado, però la mentalitat i l’estil dels olotins és invariable. Ganes, esforç, coratge i competitivitat en una primera divisió que requereix del màxim nivell.

El CV Monjos visitava la capital de la Garrotxa sense conèixer la victòria i ha marxat de la mateixa manera, amb les mans buides després d’un gran partit dels garrotxins. El CV Olot no ha perdonat ni un sol set i s’ha endut el partit gràcies a les bones jugades que els locals han sabut trenar perfectament davant d’un equip inferior damunt la pista.

Amb incorporacions noves però amb la mateixa base que el curs passat, els olotins estan tornant a demostrar que el fet d’entrenar pocs dies a la setmana per la falta de disponibilitat dels jugadors no els priva de deixar-se la pell i competir en cada partit. L’equip és segon a la taula classificatòria després d’un inici esperançador que està seguint els passos de la fantàstica campanya anterior.

Deixa un comentari