Els veïns del Nucli Antic d’Olot celebren la 6a Castanyada Popular organitzada per l’associació Greda i l’ANJI

Avui ha set dia de  menjar castanyes. Els veïns del barri del Nucli Antic d‘Olot, amb l’ajuda de l’associació cultural Greda i de l’ANC de joves de la Garrotxa han celebrat una altre edició de la Castanyada popular del barri al Passeig de la Muralla.


Menjar castanyes a la vora del foc. Això és el que han fet els participants de la 6a castanyada del Nucli Antic d’Olot organitzada, un any més, per l’associació cultural Greda, juntament amb l’ANC de joves de la Garrotxa (ANJI) i amb la col·laboració d’O’folk. La diada, que s’ha celebrat sota el lema “Fot-li castanya al Halloween i al Tribunal Constitucional”, tenia la voluntat de seguir reivindicant aquesta tradició catalana que en les últimes dècades s’ha vist una mica arraconada per d’influència de la cultura nord-americana i també amb l’objectiu de tornar a reunir els veïns del barri al carrer de manera festiva.

L’acte ha començat a les 6 de la tarda amb un concurs de dibuix infantil i, un cop feta l’entrega de premis i menjades les castanyes,  ha finalitzat amb una ballada popular animada pel grup O’folk.