La derrota del Besalú per 0 a 2 contra el Quart posa la nota negativa a la presentació del futbol base del municipi

A Segona catalana, el Besalú ha perdut per 0 gols a 2 contra el Quart, en un partit que s’ha decantat a favor dels visitants per culpa d’errors puntuals. Va ser l’aspecte amarg d’un diumenge festiu pel Besalú, que ha presentat els equips de futbol base i ha organitzat una castanyada per recaptar fons per Càritas Garrotxa.

Ja van tres partits de forma consecutiva que el Club Esportiu Besalú només tasta la derrota. Avui no ha pogut esquivar la recent mala ratxa, i els jugadors de Marc Domínguez han perdut per 0 a 2 contra el Quart. Tot i això, els besaluencs han disputat una primera part igualada, i fins i tot es podrien haver avançat al marcador al disposar d’un penal a favor al minut 40 de partit; Díaz Castro ha fallat la pena màxima al xutar al cos del porter. A la segona part, els visitants s’han apropiat del domini del joc. Corria el minut 67 quan una errada del porter local Bosch ha provocat una falta per cessió dins l’àrea; Trigo ha avançat els visitants gràcies a l’estratègia amb el llançament d’aquesta falta. Pocs instants després, el Besalú ha vist com l’hi anul·laven un gol per fora de joc, i al minut 73, Seriñà matava el partit marcant el segon gol pels gironins. Els locals encara tindrien alguna altra ocasió, però el marcador ja nos’ha mogut més.

Aquest ha estat el punt amarg a una jornada festiva, que ha arrencat amb la presentació dels nou equips de futbol que té el Besalú en l’actual temporada. L’objectiu del club és formar el més d’un centenar de jugadors que té. A més, durant la mitja part del partit entre el Besalú i el Quart s¡’ha recaptat fons per a Càritas Garrotxa, amb una castanyada per a tots els assistents al camp d’esports municipal.