Un gol d’Agustín Fernández en el tram final priva la Unió Esportiva Olot de la victòria a l’Hospitalet (1-1)

Un gol de Coro en els primers minuts semblava que podria donar la victòria als olotins, que s’han defensat bé i han pogut fins i tot ampliar l’avantatge, però els riberencs han anat guanyant terreny i han dominat en la segona meitat. L’ex jugador de l’Olot Agustín Fernández ha marcat, amb el cap, el gol de l’empat a falta de deu minuts pel final.

La Unió Esportiva Olot buscava a la Feixa Llarga la seva segona victòria consecutiva davant d’un rival, el Centre d’Esports l’Hospitalet, empatat a punts a la taula classificatòria amb els d’Arnau Sala. El conjunt garrotxí ha saltat molt ben plantat al terreny de joc i Coro, un ex jugador dels riberencs, ha inaugurat el marcador després d’una assistència d’Uri Santos. Gran jugada col·lectiva de l’Olot per encarrilar una victòria a fora molt necessària per als d’Arnau Sala. Ara bé, el rival també juga i l’Hospi s’ha posat les piles disposant de bones oportunitats de gol.

Coro ha enviat una pilota al travesser en una primera meitat on els visitants han pogut ampliar l’avantatge. El primer temps ha estat de domini garrotxí i el treball ha estat recompensat amb un mínim avantatge de cara a la segona part.

A la represa, però, l‘Olot ha vist aparèixer els fantasmes de les segones parts i els de Kiko Ramírez han posat setge a l’àrea d’un Wilfred disposat a tancar amb clau la seva porteria. El porter de la UE Olot ha estat sensacional i entre ell i els pals han salvat de l’empat al seu equip en repetides ocasions.

Ara bé, avui era l dia dels ‘ex’, i un ex jugador de l’Olot, el central Agustín Fernández, ha empatat el partit amb la testa. Tan sols faltaven 10 minuts pel final del matx i els olotins han vist volar el seu avantatge en l’electrònic, que ja no s’ha mogut fins al final del partit.

Amb aquest punt a domicili, l’Olot es manté una setmana més fora del descens, però la zona noble se li escapa una mica més.

 

Deixa un comentari