L’ANC Garrotxa fa una crida a la participació a sis dies del 9-N

L’ANC Garrotxa demana una alta participació durant el procés participatiu del 9 de novembre i així ho reflexa en la campanya informativa que ha iniciat aquesta última setmana. A nivell nacional, sap que el repte es troba en aconseguir dos milions de vots favorables a la independència. Li hagués agradat que els partidaris del no també es mobilitzessin, i creu que el govern català ha de seguir liderant el procés encara que el Tribunal Constitucional el suspengui demà.

La plaça Clarà d’Olot hi han penjat cartells demanant el vot dies una setmana abans de la celebració del procés participatiu del 9 de novembre. Ho han fet les forces polítiques proconsulta i l’ANC, que demana la participació de tots els garrotxins. Creuen que el 9-N hi haurà molta participació als locals que s’habilitaran a la Garrotxa, majoritàriament a favor del sí sí. A nivell nacional, el repte es troba a aconseguir dos milions de vots favorables a l’estat independent. L’ANC Garrotxa demana una alta participació, inclús per part d’aquells que votarien no o sí no a la pregunta platejada pel procés participatiu. També subscriu les paraules de la presidenta, Carme Forcadell, sobre que el Govern català hauria de liderar el 9-N encara que el Tribunal Constitucional el suspengui.

x