El centre d’Olot millorarà amb una nova placeta d’esbarjo a la cantonada de plaça Clarà amb el carrer Pare Roca

Olot disposarà d’una nova placeta a una de les puntes de la plaça Clarà, tocant al carrer Pare Roca, on ara hi ha la xurreria. En ella s’hi farà un parc infantil modern amb bancs de descans i una zona enjardinada. Es preveu que es posi en funcionament d’aquí unes setmanes.


Ja han començat les obres de millora de l’aspecte d’aquesta zona que fa cantonada amb la plaça Clarà. L’Ajuntament d’Olot hi està construint una nova placeta d’esbarjo. És on hi ha la xurreria Jofre, a la cantonada entre el carrer Pare Roca i Pintor Galwey. Aquesta millora ha estat possible gràcies a la cessió gratuïta dels terrenys durant els propers 12 anys. Es tracta d’una zona de pas de la ciutat que afavorirà l’aspecte d’aquest cèntric punt d’Olot.

La placeta tindrà diferents bancs, arbres, una zona enjardinada, i una estructura de joc infantil amb dos tobogans, un pont de ‘mico’ i un rocòdrom. La xurreria hi continuarà essent, però es mourà uns metres més enllà. La placeta estarà disponible per l’ús dels ciutadans molt aviat. Una placeta, que afavorirà l’aspecte del centre de la ciutat i que posarà al servei dels olotins una nova zona d’esbarjo.

x