La Diputació de Girona ha celebrat la primera jornada de portes obertes

Dissabte, la Diputació de Girona va celebrar per primera vegada una jornada de portes obertes. La seu de Diputació, situada al Barri Vell, a la Pujada de Sant Martí, va romandre oberta al públic de les 11 del matí a les 6 de la tarda. Les visites varen ser guiades i gratuïtes. S’hi va poder veure, entre altres, el despatx de la Presidència, el saló de sessions, el claustre i la sala de premsa Ferran Agulló. Era la primera vegada que la Diputació organitza una jornada de portes i obertes.

Es va escollir per a aquesta jornada el dia 1 de novembre, diada de Tots Sants, i no el dia de Sant Narcís, patró de Girona, com ho va fer l’Ajuntament de Girona i la Generalitat, perquè la Diputació és una institució supramunicipal, i la intenció era que, a banda dels gironins, la resta de ciutadans de la demarcació de Girona gaudissin de la visita.

x