Orfeó Teatre prepara ‘El bosc’, un drama protagonitzat per Anna Aumatell i Laia Planella

L‘entitat olotina treballa en una adaptació de l’obra ‘El Bosc’ de Daniela Feixas. Dirigida per Xevi Rossell, planteja una història dramàtica amb només dos personatges: Dues germanes que es retroben després de molts anys sense veure’s.

El Bosc té mil cares. Dens, fresc, i clar, però alhora silenciós, sec, lúgubre…Aquests darrers mots defineixen l’ambient que es respira en la propera estrena de l’Orfeó Popular olotí, el Bosc, de Daniela Feixas, guanyadora del 50è premi andorrà de Teatre. A l’obra, una de les protagonistes acaba trobant la seva germana, que fuig del seu passat obscur. Però en el fons totes dues eviten parlar de situacions que no han compartit mai.

Anna Aumatell i Laia Planella són les actrius protagonistes d’aquesta obra dirigida per Xevi Rosell. L’estrena serà el proper dissabte 8 de novembre a les vuit del vespre, i hi haurà dues noves funcions, el 15 i 16 de novembre a la mateixa hora. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la seu de l’Orfeó Popular olotí.