El Museu de la Garrotxa acull una nova edició de l’exposició ‘El Fons del Museu’ fins el 9 de novembre

Ja és en marxa una nova edició de l’exposició ‘El Fons del Museu’ que es fa a Olot cada dos anys al Museu de la Garrotxa. A la mostra s’hi poden trobar des d’objectes antics, fins a restes arqueològiques, així com també obres d’art d’adquisicions, dipòsits o donacions. L’exposició estarà oberta al públic fins el 9 de novembre.

Escultura religiosa o una càmera fotogràfica antiga de més de cent anys de Can Serradell que ha immortalitzat a un bon grapat d’olotins. És part del material que es pot veure en la nova edició de l’exposició “El fons del museu”. Una mostra gratuïta que romandrà fins el dia 9 de novembre al Museu de la Garrotxa. Ella s’hi mostren les darreres donacions, dipòsits o adquisicions que té el museu, entre d’altres obres.

Enguany, a la sala oberta 2 s’hi exposen obres de pintors que fins ara no eren presents en la col·lecció del Museu com de Josep Beulas, Eusebi Díaz, Pere Planapuig i Ferran Gomà. Es tracta d’una exposició de llarga trajectòria a la comarca i que se celebra cada dos anys amb un clar objectiu.

Una biennal que permet presentar les obres que formen part del patrimoni col·lectiu i que aprofita l’ocasió per agraïr públicament la generositat de tots aquells particulars i entitats que l’han fet possible.

Deixa un comentari