La Unió Esportiva Olot llança la seva aplicació per a mòbils i tauletes Android i per a tots els dispositius iOS

Després d’un període de treball i proves, la Unió Esportiva Olot ha presentat oficialment la nova aplicació del club, disponible per a mòbils i tauletes Android i per a tots els dispositius iOS. L’aplicació es pot trobar amb el nom d’UEOlot, tot junt. Agrupa tota la informació relacionada amb la Unió Esportiva Olot i el seu entorn: les últimes notícies, les cròniques de tots els partits, també del futbol base, la classificació del primer equip, la informació detallada de la primera plantilla, un calendari amb l’agenda dels propers enfrontament, etc.

El servei ja estarà totalment disponible a partir d’aquest diumenge, amb els detalls essencials del partit contra el Club Futbol Badalona. A l’Estadi Municipal, el club donarà els consells bàsics a tots els socis, aficionats i simpatitzants sobre com baixar-se l’aplicació. El projecte ha estat creat pels joves estudiants Jordi Coll i Quim Pascual, amb la col·laboració de Cristina Masferrer en el disseny. El contingut de l’aplicació s’anirà actualitzant en funció de les crítiques i valoracions dels aficionats.