L’alcalde d’Olot i vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, assisteix a l’acte de denúncia al Parlament contra la suspensió del tribunal Constitucional

L’endemà de la suspensió del nou 9N per part del Tribunal Constitucional i de la confirmació que el govern català tira endavant amb totes les conseqüències, aquest migdia s’ha escrit un nou capítol al procés. Al Parlament de Catalunya s’ha llegit un document de denúncia la situació davant les institucions internacionals amb la firma dels càrrecs electes de les forces sobiranistes, menys la CUP. És un document proposat per Iniciativa per Catalunya-Verds, amb la col·laboració de l’ANC i Òmnium Cultural, on es repassen tots els passos que s’han seguit per arribar fins a la consulta de diumenge i fer constar la manca de voluntat del govern espanyol. El document demana que els organismes internacionals actuïn per garantir que els ciutadans de Catalunya puguin decidir democràticament.

Deixa un comentari