L’alcalde d’Olot i vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, demana la màxima participació en el 9-N després de l’acte de denúncia organitzat al Parlament

L’alcalde d‘Olot i vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, ha compartit amb Les notícies d’Olot Televisió les sensacions que ha viscut a l’acte d’aquest dimecres al migdia al Parlament de catalunya, on els càrrecs electes de les forces sobiranistes excepte la CUP han signat un document de denúncia de la suspensió del nou 9-N que enviaran a les institucions internacionals. Corominas ha dit que l’acte ha tingut una gran significació i ha citat les paraules del president de l’Associació de Municipis per la Independència, Miquel Buch, quan ha explicat públicament que una democràcia sense l’expressió ciutadana no pot sobreviure com no pot fer-ho una persona sense oxígen.


Corominas ha recordat que aquest dimecres a la tarda se celebra l’acte unitari pel Sí Sí a la sala El Torín d’Olot, en què les forces favorables al 9-N i les entitats cíviques demanaran “més que mai” la participació ciutadana durant el 9-N. Així mateix, ha explicat que després de la suspensiço del tribunal Constitucional, l’Associació de Municipis per la Independència seguirà apostant per un nou estat català i perquè els ciutadans puguin expressar la seva voluntat sobre aquesta qüestió.

x