L’artista i fundador de la Fura dels Baus, Marcel·lí Antúnez, porta l’espectacle “Pseudo Cotrone” al Teatre Principal d’Olot

Dies enrere els parlàvem del muntatge ‘Farga Budell’, creat per Pim Pam Pum Foc i dirigit per Marcel·lí Antúnez. Però no és l’únic espectacle que tindrà lloc a Olot els propers dies amb la participació de l’artista. Demà el Teatre Principal representa l’obra ‘Pseudo Cotrone’, el darrer treball del ‘performer’ català.

El Teatre Principal veurà aquest dijous 6 de novembre, a les 9 del vespre, el darrer espectacle del performer Marcel·lí Antúnez: ‘Pseudo Cotrone’. Es tracta d’un espectacle inspirat en ‘Els Gegants de la Muntanya’, de Luigi Pirandello. Seguint amb l’estil de l’artista, Antúnez inclou dos personatges més i un acte previ a la seva versió, utilitzant noves tecnologies com multiprojeccions o realitat augmentada, entre d’altres.

A l’obra, el públic no serà un simple espectador, i ni tant sols estarà assegut. Antúnez introdueix als assistents a convertir-se en els veritables protagonistes de l’escena. Marcel·lí Antúnez és un dels fundadors de la Fura dels Baus, i a partir del 1992, un dels més reconeguts perfomers catalans. El dissabte també presentarà ‘Farga Budell’, un espectacle creat pels olotins Pim Pam Pum Foc i del qual Antúnez n’ha fet la direcció artística.